torsdag 14 juli 2011

Gympa och loppis...

Kommer en sån där liten sammanfattning igen...

Onsdag åkte jag och Mange till Dr Hassler i Luleå. Jag skulle bränna bort några födelsemärken och jag ska säga att det gick undan... han tog både det ena och det andra, och det kostar bara 170 kr. Dr Hassler själv som nu är 72 år och fortfarande verksam borde nog lära ut tekniken till någon annan också. Men det var en pigg och pratsam gubbe. Sixten tillbringade förmiddagen hos mormor och morfar i Stockbäcken.

Kl 17:30 var det dax för gympa i badhusparken. Fick sällskap av Anneli. Det är alltså första gympan för mig på över 1 år. Det känns i kroppen idag!! Ca 100 personer skuttade runt i takt till musiken.

Grundade med Lax special ala Annika. Stekt lax med krämig fetaostpasta.

Här koncentrerar vi oss på rörelserna

Sixten åkte runt i vagnen med pappa



Idag har vi varit på loppis efter Roknäsvägen... handlade mer än på loppisen i Badhusparken. Köpte bl a ett våffeljärn som används över öppen eld, en salladsskål med lock, en helikopter till Sixten.

Gick förbi Lollo som hade loppis och fikaförsäljning på hennes föräldrars gård. Hörde sen att det hade gått riktigt bra, fick sälja för 1400 kr.

Sen hade vi tänkt få oss palt på Kvarnen, men palten hade precis tagit slut. Visst är det svårt att beräkna, men när man anordnar en sån här grej måste man nog ta i ganska rejält med inköpen. Hörde någon säga att normalt en torsdag går det ca 60-70 paltar, nu hade dom köpt in 120 och det var slut redan kl 12:15. Tror inte dom hade räknat med alla barnfamiljer som gick runt bland loppisstånden. Men det var ju bara att traska hemåt. Svängde förbi ICA Sigvards och handlade palt som vi själva värmde till middag.

Sen på eftermiddagen kom Staffan förbi för att få sig en klippning.

5 kommentarer:

  1. då väntar jag på inbjudan att äta våfflor gjorda över öppen eld:-)

    SvaraRadera
  2. Har oxå varit hos Hassler...och det går undan där, genomgång av kroppen och sedan lite bedövning och sedan laser, hipps vipps klart!! Mmm lära ut metoden skulle inte vara dumt!!

    SvaraRadera
  3. Jag ser ju riktigt koordinerad ut =)
    Hoppas det gick bra med våfflorna.

    SvaraRadera
  4. Hörde ju om Roknäsloppisen, vilken smart ide! När du nu införskaffat ett sådnat våffeljärn, ska du konkurrera med våffelkvällarna på kalahatten?? =) Du var inte ensam som var besviken på paltserveringen, mamma tyckte att det var så pinsamt att hon nästan ville emigrera från byn.... Ha en skön helg och hoppas solen lyser på er!

    SvaraRadera
  5. Annki: Jo, pinsamt är nog rätta ordet... Jag tror däremot inte att vi kan konkurrera med Kalahatten, var riktigt knepigt att få fina våfflor. Men smaken var det inget fel på.

    Anneli: Vi var ju superkoordinerade :)

    SvaraRadera