torsdag 25 augusti 2011

Suringar del 1...

Chefen hade bjudit hem oss på suringar i hans stuga som ligger i Båtvik... man svänger av till vänster när man har passerat avfarten till Tåme (E4 söderut). Där hade han en jättemysig stuga i närheten av vatten... havet såg man skymta en bit bort. Det var uppdukat långbord ute och det var i princip bara att sätta sig ner och avnjuta delikatessen. Det var jättegott... men suringar ska ätas med rund potatis och creme fraiche, inte mandel och gräddfil. Så jag ser fram emot lördagens suringar hos Lollo som äts på rätt sätt!!

Det var bra uppslutning, bara några saknades.

Jag tror också att det var första gången denna sommar som man var tvungen att slåss med mygg!!

Den bruna stugan i bakgunden var chefens

Utsikt mot havet
Efterrätten som jag inte smakade

Gullungen

4 kommentarer:

  1. Mandel kan gå an men GRÄDDFIL?? Nä, nu gicks det för långt! Tur att ni ska hos L och få på rätt sätt! Vi ska också och äta suringar hos de vi brukar, blev inget förra året för Sara hade gallstensopererats men nu blir det visst igen :)

    SvaraRadera
  2. Är det så stor skillnad på gräddfil och creme fraiche?
    Efterrätten såg grymt nice ut ;)

    SvaraRadera
  3. Anneli.. Du får testa :-)

    SvaraRadera