måndag 10 oktober 2011

Jaha...

Då kan vi alltså konstatera att Sixten har haft "Tredagarsfeber" med tillhörande utslag som visar sig nu på ryggen. Tydligen en väldigt vanlig sjukdom som alla barn får. Läste dock i något forum att det inte drabbar barn under 6 månader och att utslagen inte kliar och försvinner av sig själv efter några dagar. Andra tecken kan vara irriterade ögon, snuva... som han också har haft/fortfarande har. Men han hade bara feber i 1 dag, som vi märkte i alla fall.

I helgen drabbades även jag och Magnus av feber, men det var endagarsfeber. Fruktansvärt ont i hela kroppen speciellt lederna och feber (dock inte så hög). Men dagen efter var vi båda bättre.

I söndags åkte vi och tittade på några kompisar som spelade Discgolf. Men det var kallt så det blev bara en liten stund. Vi hann även med att kratta litegrann hemma på gården, och Mange fick en ny kompis. En vit katt som heter Mario.


Sixten har fått en ny affisch på kylskåpet. Han rev sönder den gamla Bamse-affischen.
Så vi måste nog höra med morbror Staffan om han har någon mer.

Här mumsar vi på lite banan och majskrokar

Idag blev det ingen förskola eftersom han fortfarande är väldigt snuvig, men då gjorde vi ett besök på Dollarstore istället. Och där har dom hunnit ta fram julpyntet. Kul att titta på, men känns inte riktigt som att man vill handla än. Sixten hjälpte sedan till med att packa upp varorna.

2 kommentarer:

  1. Tips: laminera affischerna så kan han inte riva sönder dom.

    SvaraRadera
  2. Smart Anneli... det fixar ju Staffan lätt som en plätt på sitt jobb dessutom :)

    SvaraRadera